“Besimet fetare dhe sfidat e Covid 19”

Simpoziumi i X Ndërfetar: “Besimet fetare dhe sfidat e Covid 19”
 
Departamenti i Shkencave Islame në Kolegjin Universitar Bedër, në bashkëpunim me Departamentin e Teologjisë dhe Kulturës, Kolegji Universitar Logos dhe Institutin Katolik të Filozofisë dhe Teologjisë në Seminarin Ndërdioqezian, organizojmë më datë 16 dhjetor 2020, ora 15.00, Simpoziumin e X-të Ndërfetar: “Besimet fetare dhe sfidat e Covid 19”.
 
Të ftuar për të folur rreth kësaj teme janë:
Dr. Genti Kruja, Departamenti i Shkencave Islame, KU Bedër;
Dr. Georgos Gaitanos, Departamenti i Teologjisë dhe Kulturës, KU Logos;
Dr. Lorenzo Rossetti, Institute, Instituti Katolik i Filozofisë dhe Teologjisë në Seminarin Ndërdioqezian.
 
Meeting ID: 948 9308 1049
Password: 123456