Rifillimi i Procesit Mësimor

Të dashur studentë,
 
Ju njoftojmë se bazuar në Kalendarin Akademik të programeve bachelor dhe master, ju njoftojmë se procesi mësimor rinis më datë 05.01.2021.
 
Ju urojmë një vit të mbarë!