Ceremonia e Diplomimit 2020 – Departamenti i Drejtësisë

Kolegji Universitar Bedër organizon ceremoninë e diplomimit të brezit të 7-të të studentëve në Departamentin e Drejtësisë.
 
Këtë vit organizimi do të bëhet në rang departamenti për shkak të masave strikte ndaj pandemisë COVID19. Pjesëmarrës në ceremoni do të jenë vetëm studentët e diplomuar në programet bachelor dhe master.
 
Data: 17 Shtator 2020
Ora:18:00
Vendi: Kolegji Universitar Bedër (Kampusi i Ri)