Lista e Kandidatëve Fitues / Raundi II

Kolegji Universitar Bedër shpall fituesit e raundit të dytë për programet bachelor, të integruar të ciklit të dytë, si dhe për ato me karakter profesional.
 
Regjistrimet për këtë raund nisin më datë 3 Tetor dhe përfundojnë në 12 Tetor 2022, pranë Sekretarisë Mësimore të Kolegjit Universitar Bedër.
 
Kandidatët fitues do të gjejnë ID e tyre duke klikuar mbi programin për të cilin kanë aplikuar.
 
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë
 
Fakulteti i Teknologjisë dhe Biznesit
 
Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrim:
 
a) Dokument identifikimi (kartë identiteti ose pasaportë);
b) Fotokopje e noterizuar e Diplomës së Maturës Shtetërore së bashku me listën e notave;
c) Dy fotografi të vogla personale;
d) Mandati bankar i pagesës së regjistrimit.
 
Ju mirëpresim!
 
𝑷𝒆𝒓 𝒊𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒄𝒊𝒐𝒏 𝒌𝒐𝒏𝒕𝒂𝒌𝒕𝒐:
Cel: +355673427001