Bursa për studentët nga rajoni Adriatik-Jonian

Sekretariati i Përhershëm i Iniciativës Adriatik Jon ofron 10 bursa dyvjeçare, të financuara nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë, të cilat do t'u jepen studentëve që vijnë nga rajoni Adriatik-Jonian dhe Ballkani Perëndimor, për t'u regjistruar në një nga katër kurset e masterit, të cilat do të zhvillohen ne gjuhën angleze në Universitetin Politeknik Marche, në degët:

  • Ekonomi dhe tregti ndërkombëtare;
  • Inxhinieri biomjekësore;
  • Inxhinieri mjedisore dhe innovation;

Më poshtë linku i publikimit në faqen web të MASR:

http://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2021/11/5967-njoftim-web_Universiteti-Politeknik-Marche-Ankona_01-11-2021.pdf .