Përgatitja për Intervistë Pune / Intershipi

Departamenti i Edukimit dhe Gjuhës Angleze në bashkëpunim me Dekanatin e Studentëve organizojnë seminarin e hapur me temë: “Përgatitja për Intervistë Pune / Intershipi”.
Seminari, i cili organizohet online, do të mbahet nga znj. Lucija Straley, Zv-Zyrtare e Çështjeve Publike në Ambasadën Amerikane.
E Premte
7 Maj 2021
Ora: 11:00